Kisvárda hírei

2013.11.03. 10:18

A fél utcát beterítette a két autóroncs Kisvárdán

Kisvárda - Ketten megsérültek és jelentős anyagi kár keletkezett abban a közúti balesetben, ami szombat este történt Kisvárdán.

Kisvárda - Ketten megsérültek és jelentős anyagi kár keletkezett abban a közúti balesetben, ami szombat este történt Kisvárdán.

Egy Daewoo személygépkocsi tartott szombat este Kisvárdán, a József Attila utcán, a Török utca felől az Epreskert utca irányába. Az autó vezetője a Kölcsey utcánál balra akart kanyarodni, de eközben tisztázatlan okból nem adott elsőbbséget a vele szemben egyenesen haladó BMW-nek, és elé hajtott, ezért a BMW a Daewoonak ütközött. A karambol ereje kitérítette irányából a BMW-t, ami jobbra letért az úttestről, majd egy sövényen keresztül egy távközlési kábelszekrénynek csapódva állt meg. A Daewoo megperdült, és a jobb oldali járdán átvágva, egy ház kerítésének ütközött. A balesetben ketten sérültek meg, őket a mentők kórházba szállították. A kárhelyre a kisvárdai tűzoltók vonultak műszaki mentés céljából. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták, a forgalmat a kisvárdai polgárőrök terelték. Mindkét gépkocsit autómentő szállította el. A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!