Kisvárda hírei

2014.06.12. 13:59

Kábítószer a fagyasztóban

Kisvárda - Kábítószer birtoklásával gyanúsítanak egy kisvárdai testvérpárt - adta hírül a police.hu.

Kisvárda - Kábítószer birtoklásával gyanúsítanak egy kisvárdai testvérpárt - adta hírül a police.hu.A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Kisvárdai Rendőrkapitányság nyomozói 2014. június 11-én tartottak házkutatást egy kisvárdai lakásban, ahol a beszerzett információk szerint kábítószert tároltak.

A rendőrök a ház különböző pontjain elrejtve teljesítményfokozó szteroidokat, valamint többféle kábítószergyanús anyagot találtak: összesen 204 gramm növényi származékot, 38 gramm port és 210 gramm masszát. Az előzetes vizsgálatok nem csak a lefoglalt anyagokban, hanem a házban lakó férfi szervezetében is kimutatták kábítószer jelenlétét.

A 34 éves Sz. Szabolcsot, aki ellen több büntetőeljárás is folyik, a Kisvárdai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával őrizetbe vette. A férfi 29 éves öccse a házkutatás közben kábítószergyanús anyagot, mérleget és más tárgyakat próbált meg elrejteni a nyomozók elől. A rendőrök Sz. Sándort is előállították és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!