Kisvárda hírei

2014.06.01. 13:31

Tíz parkoló személygépkocsit is megrongáltak Nyírbátorban – Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. május 31-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. május 31-én történt események összefoglalója.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Ó. Ferenc 22 éves kéki lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. május 31-én egy kéki vegyesboltba betört, ahonnan készpénzt tulajdonított el. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2014. május 31-én Nagykálló belterületén igazoltatták K. László 55 éves mándoki lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság és a Kisvárdai Járásbíróság lopás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök K. Lászlót elfogták, a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást H. Mária 32 éves és Sz. Tibor 39 éves nyíregyházi lakosok ellen. A férfi és a nő 2014. május 31-én egy helyi áruházból különböző árucikkek eltulajdonítását kísérelte meg, azonban a biztonsági őr tetten érte őket és értesítette a rendőrséget. A járőrök a szabálysértőket a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2014. május 31-én Nagydobos belterületén igazoltatták B. Krisztián 22 éves helyi lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Budapesti IV. és XV. kerületi Bíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözést adott ki. A rendőrök B. Krisztiánt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. Attila 22 éves, P. Péter 20 éves, T. Balázs 19 éves helyi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2014. május 31-én Nyírbátor belterületén tíz parkoló személygépkocsit is megrongáltak oly módon, hogy azok márkajelzéseit lefeszítették, majd eltulajdonították. A rendőrök a három nyírbátori lakost tetten érték, elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

 - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!