Kisvárda hírei

2014.08.03. 11:40

Garázdaság a nyírlövői falunapon - Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. augusztus 2-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. augusztus 2-án történt események összefoglalója.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendbontás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást C. Dávid 22 éves nyíregyházi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. augusztus 2-án a nyíregyházi Városi Stadionban megrendezett egyik futballmérkőzésen a nézőtérről beszaladt a játéktérre és a kezében lévő műanyag poharat a játékvezető irányába dobta. A rendőrök C. Dávidot elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást B. Viktor 20 éves besenyődi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. augusztus 2-án egy leveleki hivatal elől eltulajdonított egy kerékpárt. A cselekményt közterületi kamera rögzítette, melynek segítségével a rendőrök B. Viktort rövid időn belül azonosították, a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást M. Menyhért 25 éves tiszavidi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. augusztus 2-án egy Tiszavid belterületén folyamatban lévő rendőri intézkedéshez odament, ahol végig kiabált, szitkozódott és fenyegetőzött.

Mivel a férfi többszöri felszólítása ellenére sem hagyta abba cselekményét és nem távozott az intézkedés helyszínéről, ezért a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást R. Miklós 57 éves és Sz. János 33 éves nyírlövői lakosok ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 57 éves férfi 2014. augusztus 2-án a nyírlövői falunapon szóváltásba keveredett Sz. Jánossal, akit ezt követően egy sörös üveggel megütött, majd kölcsönösen bántalmazták egymást. A rendőrök a garázda férfiakat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!