Kisvárda hírei

2014.09.17. 10:01

Rendőrkézen az ukrán csaló - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. szeptember 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. szeptember 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 29 éves ibrányi lakos ellen. A férfi 2014. szeptember 16-án egy nyíregyházi boltból különböző árucikkeket kísérelt meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. szeptember 16-án egy 50 éves nő tett bejelentést, hogy Újkenéz belterületén egy férfi karóval megtámadta, majd pénze és a nála lévő táska átadását követelte. A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeképpen kiderült, hogy az asszony bejelentése valótlan volt. A rendőrök a nőt szabálysértési őrizetbe vették.

A Csengersimai Közúti Határátkelőhelyen 2014. szeptember 16-án jelentkezett belépésre egy 55 éves ukrán férfi. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nemzetközi elfogatóparancs van érvényben. A rendőrök a férfit elfogták, a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!