Kisvárda hírei

2014.10.29. 12:22

A szén-monoxid-érzékelő mentette meg egy négytagú család életét

Ajak, Tisztaberek, Szabolcsbáka, Nagyhalász, Rétközberencs - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. október 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Ajak, Tisztaberek, Szabolcsbáka, Nagyhalász, Rétközberencs - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. október 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Százhúsz négyzetméteres lakóház falazatán kialakított villanyóra szekrény égett kedden reggel Ajakon, a Vasút utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók, valamint az ajaki önkéntesek fékezték meg a lángokat, személyi sérülés nem történt.

A gátőrház kéményében a korom izzott kedden reggel Tisztabereken. A tűz nem terjedt tovább, a Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Őrs tűzoltói kéziszerszámokkal avatkozott be.

Szintén a lakóház kéményében a korom izzott kedden, délelőtt Szabolcsbákán, a Gyulaházi utcában. Az esethez a kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak.

A szén-monoxid-érzékelő mentette meg egy négytagú család életét kedden későn este Nagyhalász egyik családi házában. A lakásban tartózkodók nem szenvedett mérgezést, mert a jelzés után azonnal megkezdték az épület átszellőztetését. Az ibrányi önkormányzati és nyíregyházi hivatásos tűzoltók a fürdőszobában található vízmelegítő berendezések közelében magas gázkoncentrációt mértek, ezért a gázszolgáltató szakemberei is a helyszínre érkeztek.

Árokba hajtott egy személyautó kedden este Ajak és Rétközberencs között. A járműben egy ember utazott, aki nem sérült meg a balesetben. A gépkocsi áramtalanítását és műszaki mentéséhez a kisvárdai hivatásos tűzoltók érkeztek.


Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!