Kisvárda hírei

2014.11.10. 08:02

Garázsban gyulladt ki a személyautó - Katasztrófavédelmi hírek a megyéből

Kisvárda, Kömörő, Jéké, Vásárosnamény– Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. november 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kisvárda, Kömörő, Jéké, Vásárosnamény– Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. november 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Üres építési telken mezőgazdasági munkagép lakossági gázcsonknak tolatott vasárnap délután Kömörőn, a Zrínyi Miklós utcában, amitől az elhajlott és a gáz szivárgott. A fehérgyarmati katasztrófavédelmi őrs tűzoltói a helyszínt biztosították a gázszolgáltató kiérkezéséig. A káreset környezetében épületek nem voltak, de a helyszíntől száz méterre egy gáz cseretelep volt, ahonnan tizenöt darab PB gázpalackot a polgármesteri hivatal munkásai elszállítottak. Személyi sérülés nem történt, a Szabolcs Katasztrófavédelmi Szolgálat helyszíni szemlét végzett.

Egy garázsban csaptak fel a lángok vasárnap délután Kisvárdán, a Bessenyei utcában, ahol a garázsban parkoló személyautó gyulladt ki. A kisvárdai hivatásos tűzoltók habsugárral fékezték meg a lángok továbbterjedését, valamint az érintett épületből két gázpalackot is kivittek a szabadba. A tűzben senki sem sérült meg.

Álló kamion oldalának, illetve egy ugyancsak álló személyautónak ütközött egy autó vasárnap este Jékén, a Fő utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és a helyszínt biztosították. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy nagyfeszültségű trafó izzott vasárnap este Vásárosnaményban, a Gulácsi úton. A városi önkormányzati tűzoltók az áramszolgáltató szakembereinek kiérkezésig és a hiba kijavításáig a helyszint biztosították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!