Kisvárda hírei

2014.12.06. 18:15

Elgázolt egy kerékpárost, majd elhajtott

Kisvárda - A Kisvárdai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Gábor 21 éves kisvárdai lakos ellen.

Kisvárda - A Kisvárdai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Gábor 21 éves kisvárdai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. december 5-én 18 óra körüli időben Kisvárda belterületén tolatás közben elgázolt egy kerékpárost. Az ütközés következtében a 70 éves férfi a kerékpárral felborult és súlyosan megsérült. A balesetet követően a 21 éves sofőr megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett elkövetőt, B. Gábor 21 éves kisvárdai lakost rövid időn belül elfogták.

Az intézkedés során vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett, ezért az egyenruhások a férfit vérvételre állították elő. A Kisvárdai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!