Kisvárda hírei

2014.12.17. 10:13

Garázdaság miatt vették őrizetbe a kiabálót Geszteréden - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2014. december 16-án Döge belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő kisvárdai férfit. Az intézkedés közben a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott légalkohol teszter pozitív eredményt mutatott, valamint kiderült, hogy a sofőrt a Nyíregyházi Törvényszék a járművezetéstől eltiltotta és vezetői engedélyét visszavonta. A rendőrség a 48 éves férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vétele mellett szabálysértési eljárást folytat.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 19 éves ilki lakos ellen. A férfi 2014. december 16-án egy ilki földterületről akácfát kísérelt meg eltulajdonítani, de a tulajdonos tetten érte és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse garázdaság szabályértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 47 éves geszterédi lakos ellen. A férfi 2014. december 16-án Geszteréd belterületén az egyik családi ház előtt kiabált és agresszívan viselkedett, melyet a rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem hagyott abba. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!