Kisvárda hírei

2015.02.17. 10:00

Aranyosapáti kocsmában balhézott - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. február 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. február 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 31 éves penyigei lakos ellen. A férfi 2015. február 16-án Fehérgyarmaton szidalmazta a vele szemben intézkedő rendőröket. Az eljárás alá vont férfi magatartását a rendőrök többszöri felszólítása ellenére is folytatta. A járőrök a penyigei férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés elkövetés miatt folytat eljárást egy 16 éves dögei lakos ellen. A fiú 2015. február 16-án bejelentést tett a főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába, miszerint 56 éves édesapja bántalmazta. A rendőrök megállapították, hogy a fiú valótlan bejelentést tett, ezért előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetés miatt folytat eljárást egy 47 éves aranyosapáti lakos ellen. A férfi 2015. február 16-án egy Aranyosapátiban lévő sörözőben kiabált, szidalmazta és azzal fenyegette a pultost, hogy összetöri a berendezést. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 52 éves fehérgyarmati lakos ellen. A férfi 2015. február 16-án egy fehérgyarmati üzletből a kabátjába elrejtve, kozmetikai terméket kísérelt meg eltulajdonítani, akit az ott dolgozók tetten értek. A helyi férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 40 éves tiszakóródi lakos ellen. A férfi 2015. február 15-én bement élettársa tiszakóródi lakásába, ahonnan többszöri felszólítás ellenére sem akart távozni, annak ellenére, hogy vele szemben a Fehérgyarmati Járásbíróság megelőző távoltartást rendelt el. A sértett a történtekről másnap tett bejelentést, melyet követően az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!