Kisvárda hírei

2015.03.25. 07:44

Kigyulladt egy péküzem Újfehértón - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. március 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. március 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Százötven négyzetméteres péküzem csarnokban keletkezett tűz szerdán hajnalban, Újfehértón, a Nyíregyházi úton. A hármas kiemelt tűzesethez Újfehértóról, Nyíregyházáról és Hajdúnánásról érkeztek a tűzoltóegységek, valamint a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is vonult az esethez. Az épületben lévő hét dolgozót sikerült időben kimenekíteni. A létesítménynél a közművek kizárása után több vízsugárral fékezték meg a lángokat.Személyi sérülés nem történt, az esettel kapcsolatban tűzvizsgálat is indult.

Több szabadtéri tűzesethez is riasztották az elmúlt 24 órában a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Két hektár területen égett a száraz fű kedden délben Nyírpazony külterületén. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Szintén, a nyíregyházi hivatásos tűzoltóknak kellett beavatkozniuk Tiszanagyfalu határában, ahol hat hektáron gyulladt ki a tarló a délutáni órákban. Tunyogmatolcson egy kilométer hosszan a száraz fű oltása adott feladatot a fehérgyarmati katasztrófavédelmi őrs tűzoltóinak kedden délután a Rózsa Sándor utcában. Több hektáron kellett a kisvárdai hivatásos tűzoltóknak is megfékezni a lángokat Döge településen, a Petőfi Sándor utcában.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!