Kisvárda hírei

2015.04.14. 13:32

Elfogták a szabolcsveresmarti betörőket

Szabolcsveresmart - A kisvárdai rendőrök rövid időn belül kiderítették, hogy kik azok, akik hátrahagyták a kerékpárokat.

Szabolcsveresmart - A kisvárdai rendőrök rövid időn belül kiderítették, hogy kik azok, akik hátrahagyták a kerékpárokat.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság járőrei 2015. április 14-én 1 óra 20 perckor Szabolcsveresmart belterületén egy földúton, három gazdátlan kerékpárra bukkantak. A biciklik közül kettőre megtömött zsákok voltak felkötve. A rendőrök a közelben elbújva találtak rá egy 27 éves helyi lakosra.

A férfi elszámoltatása közben kiderült, hogy az egyik kerékpár az ő tulajdona, míg a másik kettő társaié, akik miután meglátták a közeledő rendőröket, elmenekültek. A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi rövid idővel azelőtt betört egy lakatlan szabolcsveresmarti házba, ahonnan eltulajdonították a zsákokban lévő háztartási és elektronikai eszközöket, szerszámokat, valamint lakberendezési tárgyakat.

A rendőrök N. Róbertet, valamint szintén helybeli társait, H. Barnabás 41 éves és egy 15 éves fiút elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrség a három férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatta, melynek során beismerő vallomást tettek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!