Kisvárda hírei

2015.04.23. 14:37

Kisvárdán árusították a kábítószert

Kisvárda - A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak fogyasztották is a kábítószert.

Kisvárda - A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak fogyasztották is a kábítószert.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Cs. Péter 27 éves és S. László 27 éves kisvárdai lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi Kisvárda területén több személynek értékesített kábítószert. A rendőrség az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatta H. Tamás 32 éves kisvárdai lakost, aki 2015. április 22-én kábítószert vásárolt Cs. Pétertől egy kisvárdai parkolóban.

A nyomozás adatai szerint az üggyel kapcsolatba hozható H. Péter 32 éves kisvárdai lakos is, akinek az otthonában megtartott házkutatás alkalmával a rendőrök négy tő vadkendert foglaltak le. A növényeket a ház padlásán, a termesztéshez alkalmas módon kialakított helyen találták. A férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsítottakkal szemben alkalmazott gyorsteszt eredménye megerősítette a kábítószer fogyasztás gyanúját.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!