Magyarország

2007.12.05. 22:02

Eltűnt postásnő - félmilliós nyomravezetői díjat ajánlott fel a posta

<p>Alsóörs - Félmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a Magyar Posta annak, aki segít megtalálni a múlt héten Alsóörsről eltűnt kézbesítőnőt.</p>

Az asszonyt korábban keresték már a környéken helikopterrel és a vízirendészek a Balatonban, ezidáig azonban nem került elő. A rendőrség továbbra sem zárja ki azt a lehetőséget, hogy a kézbesítő bűncselekmény áldozata lett és keresik azokat, akik eltűnése előtt kapcsolatba kerültek vele.

A Veszprém megyei Alsóörsről múlt hét elején tűnt el a 44 éves asszony, táskájában több százezer forinttal. Biciklijét másnap megtalálták a közelben egy erdő mellett, az azonban még kérdéses, hogy a nő, vagy valaki más vitte oda.

Közben kiderült az is, hogy a postásnő több mint 20 évvel ezelőtt környezete tudta nélkül vásárolt egy javításra szoruló autót és hosszabb időre eltűnt. A rendőrök vizsgálják azt a lehetőséget, hogy most is ez történhetett.

Szerdán a rendőrök a tóparti település minden házát végigjárták, hogy további információkat gyűjtsenek. Emellett készítettek egy plakátot is a keresett nőről, ezt csütörtöktől fogják terjeszteni Alsóörsön és környékén, illetve szerte Veszprém megyében - adta hírül közleményében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!