Magyarország

2008.03.29. 11:45

Fittségi Sportnap Miskolcon

<p>Miskolc - Országosan és nemzetközileg ismert aerobic-oktatók, sztárvendégek, ajándékok, színvonalas bemutatók, kiállítók, darts, íjászat, mászófal, tombola és még sok, az egészséges életmódhoz csatlakozó programajánlat várja azokat, akik szombaton délután öt óráig kilátogatnak a Miskolc Városi Sportcsarnokba.</p>

A 2. Fittségi Sportnapon minden korosztály számára tartanak nyílt órákat, ahol ki lehet próbálni a legújabb mozgásformákat. A látogatók részt vehetnek egészségügyi szűréseken (BMI, testzsír, vérnyomás, vércukor, koleszterin), továbbá életmód tanácsadás, masszázs, egészségügyikvíz, íjászat, mászó-fal és darts is szerepel a kínálatban. A sportcsarnokban működő kondicionáló termet ezen a napon ingyen használhatják. Az első 500 látogató egyedi ajándékot kap a belépőjegy mellé. A sportnapra Miskolcra érkeznek a pekingi olimpia magyar formaruhái, melyeket kiállítanak a helyszínen.

Az országszerte népszerű aerobic oktatók közül Geszler Dorottya (My Pilates aerobic), Eperjessy Éva (Softball aerobic), Antal Miklós (Fitball Happy Day), a tavaly 100 helyett idén 200 pár cipővel érkező, kétszer is a színpadra lépő Hornyák Ádám Ádee (Kangoo Jumps), Varró Gyula (Aerobic Performance), a "Pécsi Sasokkal" világ- és Európa-bajnokKatus Attila (Best Body - Élvezzük a mozgást!") és egykori csapattársa, Szentgyörgyi Rómeó (Latin Dance) várja nyílt órára a vállalkozó kedvűeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!