Magyarország

2008.04.16. 16:03

SZDSZ-botrány: egy bizonyító erejű fotó?

<p>Miskolc - Egy újabb bizonyíték került elő az SZDSZ-es ügyben. Köteles Péter miskolci vállalkozó, aki az egész botrányt februárban kirobbantotta egy fotót bocsájtott portálunk rendelkezésére.</p>

Mint ismert, Köteles Péter miskolci vállalkozó a Hír TV-ben — arcát kitakarva, eltorzított hanggal — vádolta meg T. Asztalos Ildikót, a párt megyei elnökét februárban, hogy hamis szavazatokkal segítette elnöki posztra jutni Kóka Jánost a tavalyi elnökválasztáson.
Köteles szerint álküldöttek szavaztak, ezt most egy fotóval is bizonyította. Ezt a fotót csak portálunknak adta át.

A képen, elől Czene Zita látható, aki Váginé helyett szavazott a küldöttgyűlés első napján - magyarázta Köteles Péter. Mellette - folytatta - Kovács Attila, aki Vági helyett szavazott, valamint Csehné Botos Margit, aki T. Asztalos Ildikó bizalmasa. Köteles elmondta azt is: Czene Zita akkoriban nem is volt tagja az SZDSZ-nek.
A kép alapján nyilvánvaló, hogy a párt megyei elnöke tudott a visszaélésekről, vagy Botos Margit elfelejtette értesíteni erről - vélekedett Köteles Péter.

Kapcsolódó cikkek:






Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!