Magyarország

2008.05.01. 18:54

Ki látta az egy hónapja eltűnt Bodnár Lászlót?

<p>Taktaszada - Eltűnés miatt keresi a rendőrség a fotón látható 45 esztendős férfit, aki még idén március 8-án távozott taktaszadai lakásából, de azóta nem tért vissza és életjelet sem adott magáról.</p>

Eltűnés miatt keresi a rendőrség a fotón látható 45 esztendős férfit, aki még idén március 8-án távozott taktaszadai lakásából, de azóta nem tért vissza és életjelet sem adott magáról. Az Észak-Magyarország szerkesztőségét megkereste a férfi testvére, aki lapunk és portálunk segítségét kérte öccse megtalálása érdekében.

A családtag elmondása szerint testvére kissé feldúlt állapotban volt azon a napon, amikor kerékpárjára pattant és elkerekezett. Hozzátartozói azt felételezik, hogy esetleg saját maga ellen fordult. A férfi felkutatására tett hatósági intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Az ügyben egyébként a Szerencsi Rendőrkapitányság jár el. Kérik, hogy aki Bodnár László hollétéről, vele kapcsolatban bármilyen érdemleges információval rendelkezik, vagy eltűnése óta látta valahol, jelentkezzen a kapitányságon. Telefonon hívható a 47/ 563-340-es szám, vagy tárcsázható a 107-es segélyhívó is.

Személyleírás
Magassága: 160-165 centiméter
Testalkata: vékony
Szeme:
Arca: pattanásos
Haja: szőkésbarna
Feje: kerek
Viselete eltűnésekor: sötétbarna bársonynadrág egy fehér foltozással, világoskék munkáskabát, sötét színű edzőcipő
Életkora: 45 év
Különös ismertetőjele: egyik első foga hiányzik; kerékpárja félig piros, félig kék színű, régebbi típusú mountain bike

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!