Magyarország

2008.09.25. 18:25

Tagadja a pofozkodást az elnök

<p>Tagadja Magyar Anna - a Csongrád Megyei Önkormányzat elnöke -, hogy megpofozta dr. Csonkáné dr. Balda Ilona főjegyzőt.</p>

Azt mondta, hevesen vitatkoztak, de azóta rendezték "a dolog emberi oldalát" és mind a ketten békében dolgoznak együtt tovább. Az elnök és a főjegyző között szerda délután pattant ki a veszekedés.

Magyar Anna a Független Hírügynökségnek azt mondta: szakmai kérdésen vitatkozott össze kolléganőjével. Heves vita volt, valóban hangosan kiabáltak egymással, és a vitát még az irodák folyosóján is folytatták, de addig nem fajult el az ügy, hogy bármelyikőjük is megütötte volna a másikat. Azt gondolja, hogy le akarják járatni, azért tupírozták fel a történteket.

A főjegyző nem akart nyilatkozni a szerdán történtekről

Az eset után a helyi MSZP-SZDSZ frakció vezetője Kozma József közleményt adott ki. Véleménye szerint a közgyűlés elnöke "oly mértékben sértette meg tisztségének, a közgyűlésnek és Csongrád megyének a méltóságát, hogy nem maradhat tovább vezetője, le kell mondania".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!