Magyarország

2008.11.02. 12:03

Az MDF teljes átvilágítására tesz javaslatot Karsai Péter

<p>Az MDF valamennyi alapszerveztének teljes átvilágítására tesz javaslatot Karsai Péter, az MDF országgyűlési képviselője a párt következő választmányi ülésén. A poltitkus választmányi tagtársainak írt nyílt levelében az MDF-t egy várhoz hasonlította, amit újból és újból fel kell építeni, így most Almássy Kornél távozása után is.</p>

Karsai Péter szerint most az első feladat, hogy az MDF valamennyi alapszervezetét világítsák át, hogy kiderüljön az, hol vannak gyengeségeik, és az, hol sértik meg az alapszabályt. A poltitikus szerint jelentést kell készíteni az IDF állapotáról, és át kell nézni az Antall József Alapítvány és az MDF adminisztrációs működését is.

"Most ismét leomlott egy szakasz. Csurka István, Szabó Iván, Für Lajos, Lezsák Sándor, Gémesi György és most Almássy Kornél bástyakövei gurulnak nagy robajjal szanaszét, és maradék falunk is omladozik... Mi pedig, még maradék kőművesek, ismét gyürkőzhetünk a munkának. Hiszem azt, ahogy a balladában is nagy áldozattal ugyan, de a várat ismét felépíthetjük, a falakat megállíthatjuk" -írja levelében a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!