Magyarország

2010.06.02. 16:58

Árvízhelyzet B.-A.-Z. megyében, 2010. június 2. | Videók, kommentár nélkül!

<p>A lehulló jelentős csapadék miatt ismét kiléptek medrükből a patakok és a folyók Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Videók, kommentár nélkül, 2010. június 2., szerda!</p>


Rendesen zubog a Szinva-patak

Majális-park és környéke. Videó: [email protected].


Arlóban kiöntött a Hódos-patak

A falu Kisfalu nevezetű részét elöntötte a víz, 11 családot kellett kitelepíteni házaikból. Kerteket, udvarokat, boltot, iskolát, orvosi rendelőt, gyermekjóléti szolgálatot öntötte el a víz. Az emberek éjszakába nyúlóan rakták a zsákokat, a víz hála az égnek reggelre visszahúzódott, de ma ugyanez a patak tetőzött Hódoscsépányon, és Ózdon is, itt már utakat kellett lezárni rendőri segítséggel. Írja olvasónk, Geréné Koós Krisztina.


Alsóhámor: tombol a megvadult Szinva patak

Szerdán kora este több helyen is utat tört magának a megáradt Szinva patak.


A Ménes-patak ismételten kilépett a medréből

A szögligeti Ménes-patak ismételten kilépett a medréből, két hónap alatt harmadszor. A faluban ismét elzárták a vezetékes vizet és zacskós vízzel biztosítják a lakosság ellátását. Beküldte: [email protected].


Támfallal együtt szakadt le az út a Tetemváron

Le kellett zárni Miskolcon a Tetemváron a Tetemvár Alsósor utcát, mert egy három méteres támfal ledőlt egy használaton kívüli telephely mellék épületére, és ezzel a fölötte lévő töltött föld megindult.


Szikszó: védekezés a Szent Anna utcai hídnál

Védekezési munkálatok a Szent Anna utcai hídnál.


Helyzetkép a Zsolcai körforgalomnál

Már védekeznek a várható áradás miatt a Zsolcai körforgalomnál.


Szikszó: ismét kiöntött a Vadász-patak

Árvízi védekezés Szikszón


Árvíz: Köztársaság utca

Videó: Orosz Péter


Putnok-Borsodbóta útszakasz

A képet és a videót küldte: Honti Nikolett.


A Bánpatak kilépett a medréből

Dédestapolcsányban is árvíz volt kedden, a Bánpatak kilépett a medréből, és a református templomot is elérte az ár. Videó: Boros Eszter.


Áradások: Hejőcsaba, "másnap"

Szerda délelőtti helyzetkép a hejőcsabai Bognár utcában és környékén.


Megint esik Miskolcon...

Kedden este elállt az eső Miskolcon, azonban szerda délelőtt kisebb-nagyobb intenzitásokkal ismét csapadékosra fordult az idő a borsodi megyeszékhelyen.


Áradások: Hejőcsaba

Kedden este nagy teljesítményű szivattyút állítottak munkába az áradások miatt a Bognár- és a Bizony Ákos utcák kereszteződésében. A munkagép szerda délelőtt is gőzerővel működött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!