Magyarország

2010.07.06. 15:35

Folyamatosan teszik ki a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát

<p>Összesen 52 példányban teszik ki a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát a főpolgármesteri hivatalban, ebből kettőt az épületben, 50-et pedig a városháza Károly körúti kerítésén.</p>

A városháza hétfőn közölte, hogy a Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésén úgy döntött: a kormány kérésének megfelelően a következő napokban jól látható helyre, sok példányban kihelyezik a városházán a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát.

A sajtóiroda hétfői közleménye szerint a főváros vezetése ezzel is segíteni kívánja, hogy az emberekhez minél nagyobb számban eljusson a kormány üzenete az együttműködés fontosságáról. A nyomtatványokat a városháza kerítésére is kifüggesztik, hiszen az útmutatás szerint "a nyilatkozatnak ott a helye, ahol az emberek gyakran megfordulnak" - áll a közleményben.

A városvezetés lehetőséget kíván teremteni arra is, hogy a Nemzeti Konzultáció szellemében a polgárok közvetlenül megfogalmazhassák ötleteiket, építő javaslataikat a kormány számára, ezért a kifüggesztett nyilatkozat mellé hasonló méretben üres papírlapot is kihelyeznek majd - tájékoztatott a sajtóiroda.

Múlt pénteken jelent meg az a kormányhatározat, amely az állami intézményeket arra szólítja fel, hogy tegyék ki falaikra a Nemzeti Együttműködésről szóló politikai nyilatkozatot.

- Független Hírügynökség -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!