Magyarország

2010.07.22. 12:32

Jótékonysági strandbelépő százezer forintért

<p>Jótékonysági strandolást rendeznek a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben, pénteken. A különleges esemény bevételét a felsőzsolcai árvízkárosultak megsegítésére fordítják.</p>

A szervezők - a gyógyfürdő és az A-Z PRodukció Kft. - a világ állítólag első jelmezes csúszdaversenyét tartják pénteken Sárváron.

Szándékaik szerint a százezer forintos VIP-jegyek is gazdára találnak majd. A borsos árú jegyek tulajdonosai páholyból nézhetik végig a versenyt. A belépő áráért mindössze egy lángost és egy korsó sört kapnak majd: a jegy teljes összegéből a felsőzsolcai árvízkárosultakat támogatják, ahol több mint 250 ház dőlt össze.

Jelmezesek is vannak

Mások olcsóbban is vásárolhatnak támogatójegyeket. Ők 10.000 Ft-ért nézhetik végig a nem mindennapi látványosságot. A jelmezben érkező vendégeknek belépőként 1000 Ft-ot kell fizetni, amelyet szintén jótékonysági célra fordítanak.

A szervezők legalább egymillió forintos bevételt remélnek a kezdeményezésből. A verseny győztese egész nyáron ingyen járhat a fürdőbe, családjával együtt. Az ingyenes belépő mellé 120 adag lángos is jár, hogy ne maradjanak éhen a nyertesek.

A fürdőben egyébként, több nyaraló nagy meglepetésére, már napokkal ezelőtt megjelentek az első jelmezesek, akik a pénteki versenyre gyakorolnak. Többen láthatták már Batman, Pókember és János Vitéz alteregóját.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!