Magyarország

2010.08.09. 19:16

Drogozott a rendőrt halálra gázoló férfi - RTL

<p>Kábítószerezett az a férfi, aki korábban Budapesten, igazoltatás közben halálra gázolt egy rendőrt a Keleti pályaudvarnál - hangzott el az RTL Híradójában. Valószínűleg speed-et fogyasztott, de azt még vizsgálja a Központi Nyomozó Főügyészség, hogy a gázolás pillanatában mennyire volt a kábítószer hatása alatt.</p>

A halálos gázolás bő két hete történt: a rendőrök a XIV. kerületben akartak megállítani egy autóst, aki azonban elhajtott. A férfit a Keletinél sikerült megállítani, ám az hirtelen hátramenetbe kapcsolt, ekkor ütötte el a fiatal zuglói rendőrt. A fiatalember mellkasi sérüléseket és koponyalapi törést szenvedett, amelyek olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt. Radovic Dusán zászlós mindössze 30 éves volt.

Az autóst végül a IX. kerületi Gubacsi úton fogták el, azóta már előzetes letartóztatásban van. A gázoló férfi kamerák előtt azt mondta, nem tudta, hogy elütött valakit, csak azt érezte, hogy a rendőrautónak megy neki.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!