Magyarország

2010.08.25. 14:36

Ingyen akart tankolni - elsodorta a benzinkutast

<p>Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki fizetés nélkül távozott egy VIII. kerületi benzinkútról és közben kocsijával elsodorta a benzinkutast is. A rendőrök a biztonsági kamera felvételei alapján azonosították az autóst - számolt be a hétfőn történtekről a Budapesti rendőr-főkapitányság szerdán.</p>

A Kálvária téren lévő benzinkúton este jelent meg az autós, aki tankolt, majd ezután fizetés nélkül visszaszállt a kocsijába és indulni készült. Az egyik benzinkutas megpróbálta visszatartani a nyitott bal első ajtón keresztül. A sofőr azonban indított és néhány méteren keresztül húzta maga után a kutast, aki végül a benzinkút végénél engedte el az autót és a földre esett. A kutas könnyebb sérüléseket szenvedett. A jelenetet felvették a töltőállomás biztonsági kamerái is.

A rendőrök a kerületben, a Magdolna utcában találták meg a kocsit. A környék lakói elmondták, hogy az autó 29 éves tulajdonosa valószínűleg otthon van. A rendőrök többszöri felszólítására sem nyitott ajtót, ezért zárszakértő segítségével kinyitották azt és elfogták a bent lévő férfit, mert a ruházata megegyezett a biztonsági kamerák által rögzítettekkel, és a férfi elismerte, hogy a ház előtt parkoló kocsit ő használta aznap.

Beismerő vallomást a konkrét esetben nem tett, csak annyit mondott, hogy úgy emlékszik, egy benzinkútnál nem fizetett és elsodort valakit.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!