Magyarország

2010.08.25. 15:31

Kilenc társával rontott a volt feleségére

<p>Kilenc társával rontott szerdára virradó éjszaka volt feleségére egy nagylóci férfi Rákóczibánya-Gyularakodón. A felfegyverszett férfiak szétverték a lakást, többeket megsebesítettek - értesült a Független hírügynökség.</p>

Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Független hírügynökségnek elmondta: éjszaka fél három körül érkezett a nő lakásához a 32 éves volt férje, és még kilenc férfi ismerőse, akik az egykori bányalakások közös udvarára, illetve az egyes épületekbe is behatoltak.

Az épületek ablakait a magukhoz vett asztallábakkal, egyéb eszközökkel betörték és az egyik épületben lévő berendezési tárgyakat is összetörték. Az ott lakókat pedig fenyegették és bántalmazták. Egy 25 éves férfi súlyos, míg két férfi és egy nő könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták az elkövetőket. A Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállított 27 és 37 év közötti - őrhalmi és nagylóci tíz férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Közülük egyelőre egy 35 éves nagylóci férfit vettek őrizetbe, a nyomozást szakértők bevonásával folytatják - tette hozzá Dankóné Nagy Éva.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!