Magyarország

2010.10.09. 13:32

Két holttestre bukkantak Pilisen - Bűncselekmény történhetett

<p>Két holttestre bukkantak szombaton reggel a Pest megyei Pilisen - erősítette meg a Független Hírügynökségnek a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.</p>

13:30: Bántalmazás okozhatta a halálát annak a középkorú férfinek és nőnek, akiknek holttestét reggel találták meg a Pest megyei Pilisen. Kovács Viktória, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy egy hozzátartozójuk fedezte fel az 56 éves nő és 53 éves élettársa holttestét reggel, a családi házukban.

Az elsődleges adatok szerint bűncselekmény történt, a férfi és a nő bántalmazás miatt haltak meg. A rendőrségi helyszínelés még tart, a nyomozók emberölés miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen, azaz gyanúsított még nincs.


10:29: Kovács Viktória hozzátette, hogy az eddigi adatok szerint vannak bűncselekményre utaló jelek. Részleteket azonban az áldozatokról, illetve az esetleges bűncselekményről későbbre ígért.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!