Magyarország

2010.10.25. 15:35

Két évvel korábbi fegyveres rablások elkövetőjét fogták el

<p>Két évvel ezelőtti, 2008 novemberében, Pest megyében elkövetett fegyveres rablások gyanúsítottját fogták el a napokban a rendőrök. A nyomozást korábban már lezárták a két ócsai rablás ügyében, de idén augusztusban új információkat kaptak a nyomozók, amelyek alapján néhány napja elfogták a férfit.</p>

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői tájékoztatása szerint a 23 éves ócsai férfi még 2008 novemberében rabolt ki - feltehetően fegyverrel - egy helyi éjjel-nappali élelmiszerboltot, majd néhány héttel később a település egyik sörözőjét is. Az akkor beszerzett adatok alapján nem lehetett megállapítani, hogy ki volt a támadó, ezért lezárták a nyomozást.

2010 augusztusában azonban olyan információk jutottak a nyomozók birtokába, amelyek alapján újraindították a nyomozást. A tanúvallomások és a közben beszerzett bizonyítékok alapján a napokban elfogták a lehetséges gyanúsítottat, aki azután részletes beismerő vallomást is tett. A férfit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!