Magyarország

2011.01.19. 20:47

Két baleset az Erzsébet hídnál - Két sérült, Pest felé útzár

<p>Buda - Két baleset is történt negyed óra eltéréssel szerda este az Erzsébet hídnál, Budán. Egy ember súlyos, egy másik pedig könnyű sérülésekkel került kórházba. A híd Pest felé vezető oldalát lezárták, Buda felé pedig két sáv járható.</p>

Dudás Tamás, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az Erzsébet híd budai hídfőjénél két-két kocsi ütközött össze negyed órás eltéréssel. Utóbbi ütközésben az egyik autó vezetőjét gerincágyban szállították el. A kocsiban egy kutya is volt, az állat jelenleg a tűzoltóknál van, ők gondoskodnak róla. A másik autóban szintén megsérült a sofőr, a fejét verte be.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint az egyik sérült súlyos, a másik könnyű sérülésekkel került kórházba.

A tűzoltóság sajtóügyeletese arról is beszámolt, hogy a hidat a Pest felé vezető oldalon lezárták, Buda irányába pedig csak a külső sávban illetve a buszsávban lehet haladni. Úgy tudni, már a Buda felé vezető oldalon is feltorlódtak az autók.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!