Magyarország

2011.01.25. 16:18

Nyakon szúrta a nevelőt egy 17 éves fiú

<p>Egy nevelőt megvert, egyet pedig egy ollóval nyakon szúrt egy 17 éves fiatalember egy III. kerületi javítóintézetben.</p>

A fiú lopásokkal kapcsolatos ügy gyanúsítottjaként töltötte előzetes letartóztatását az intézetben, de a támadás után egy büntetés-végrehajtási intézetben helyezték el. A hétfői támadásról kedden számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK)

Hétfőn a III. kerületben lévő javítóintézetben, az előzetesben lévő 17 éves fiatalember eddig tisztázatlan körülmények között megütötte az egyik nevelőt. Néhány másodperccel a támadás után egy másik nevelőt ollóval nyakon szúrt. Az 53 éves férfit mentő vitte kórházba, súlyos sérülésekkel.

A fiatalembert ezután pszichiátriai vizsgálatra vitték, azt követően pedig egy büntetés-végrehajtási intézetbe helyezték el. A fiú ellen a támadás miatt hivatalos személy ellen elkövetett emberölés kísérlete ügyében indult újabb eljárás.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!