Magyarország

2011.03.10. 21:29

Már lehet pályázni a Magyar Innovációs TechShow-ra

<p>Mától pályázhatnak kreatív innovációs megoldásokkal magánszemélyek, illetve kis- és közepes vállalkozások a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Mobilitás és Multimédia Klaszter együttműködésében megrendezésre kerülő Magyar Innovációs TechShow-ra. Ezt az idén harmadszor rendezik meg. A cél, hogy lehetőséget biztosítsanak a legkreatívabb hazai high-tech fejlesztések bemutatására a nagyközönség előtt.</p>

A 2011. május 17-18. között megrendezésre kerülő TechShow -n 21 innovációs megoldást fognak egy látványos, installációs térben kiállítani a Millenáris Parkban. A 21 résztvevőt a Keressük Magyarország Új Neumannjait című verseny keretében választja ki egy független, szakmai zsűri.

A kiállítás kapcsolódik a magyar soros elnökség infokommunikációs vonatkozású programjaihoz, így a kiállításra beválogatottak a hazai és nemzetközi szakmai elit előtt mutathatják be jövőbe mutató megoldásaikat. A Magyar Innovációs TechShow világosan jelzi: Magyarország a nagy hozzáadott értéket képviselő high-tech megoldások fejlesztésében élen járó tehetségekre és vállalkozásokra kiemelt figyelmet fordít.

A kiállítási részvételre 2011. április 8-ig lehet pályázni a versenykiírásban foglalt feltételek szerint. A verseny eredményei várhatóan 2011. április 18-án lesznek nyilvánosak.

A pályázati kiírás elérhető a http://nfm.gov.hu/techshow oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!