Magyarország

2011.04.10. 10:52

Gyurcsány: már szórakoztató a politikai abszurditás

<p>Gyurcsány Ferenc jelképesen megemelte a kalapját a szombati szakszervezeti tüntetés résztvevői előtt. A volt miniszterelnök Facebook-profilján azt írta, imponál neki az erő, amelyet a szakszervezetek felmutattak és amelyről eddig csak kevesen hitték, hogy ekkora.</p>

A szocialista politikus a megmozdulásra adott kormányzati reakcióról pedig azt írta, "hülyére próbált meg venni bennünket", hiszen arról szólt, hogy a tüntetés a kormány politikájának támogatását jelenti, mert a kormány is elutasítja a megszorításokat. "Végső soron tehát Gyurcsány ellen vonultak fel a szakszervezetek. Amikor először meghallottam ezt a blődséget, nem akartam hinni a fülemnek. Azt hittem, valami vicc az egész. De aztán kiderült, hogy tényleg ezt gondolják, szóvivőstől, miniszterelnököstől. Van a politikai abszurdnak egy szintje, ami már nem felháborító, hanem szórakoztató. A mostani gyurcsányozás elérte és meghaladta ezt a szintet" - írja a Facebook-on Gyurcsány Ferenc, aki szerint "a kormányzati abszurd igazi önleleplezés lett", mert kiderült a kormányról, mennyire hisz a szómágiában és mennyire képtelen valódi kérdésekre valóságos választ adni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!