Magyarország

2011.05.05. 12:24

Kórházba szállítás címén csaltak ki pénzt egy asszonytól Kunszentmártonban

<p>Kunszentmárton - Kórházba szállítás címén csaltak ki pénzt egy idős asszonytól Kunszentmártonban. A trükkös tolvajok azt állították, vizsgálatra kell mennie a nőnek, de a mentő szállítási díját előre kell kifizetnie.</p>

Újabb módszerekkel próbálkoznak trükkös tolvajok Jász-Nagykun-Szolnok megyében, közölte a rendőrség. Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön arról tájékoztatott, hogy egy kunszentmártoni idős asszonyt csaptak be szerdán.

 

A mentők szállítási díjára hivatkozott

 

A 80 éves asszonyt telefonon kereste egy ismeretlen a szentesi kórházból. Elmondta, hogy kórházba kell mennie kivizsgálásra, azonban a mentő szállítási díját előre ki kell fizetnie,ezen kívül háziorvosi papírokra is szüksége lehet.. Fél óra múltán egy szintén ismeretlen meg is jelent az asszony lakásánál, és átvett 22 500 forintot, a mentők szállítási díjára hivatkozva, előlegként. Később derült ki, hogy az egész csak trükk volt, a rendőrség eljárást indított az ügyben.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!