Magyarország

2011.06.20. 16:50

Agyonverte élettársát egy férfi Barcikán

<p>Kazincbarcika - A kerékpárját is hozzávágta élete volt párjához, és addig ütötte, míg volt benne élet.</p>

Gyakorlatilag agyonverte volt élettársát egy 45 éves kazincbarcikai férfi múlt pénteken éjjel egy kazincbarcikai ingatlan kertjében. Mint Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa elmondta, az 51 éves áldozat és gyilkosa korábban élettársak voltak, az emberölés oka pedig féltékenység volt.

A férfit – aki olyan súlyosan bántalmazta a nőt, hogy az sérüléseibe végül belehalt – a kazincbarcikai rendőrök a holttest felfedezése után egy órával már őrizetbe is vették. Az elkövető beismerő vallomást tett, a rendőrség pedig kezdeményezte előzetes letartóztatásának elrendelését. Az ügyben a továbbiakban a megyei rendőr-főkapitányság jár el.

Még a kerékpárját is hozzávágta

Más forrásból úgy értesültünk, hogy a férfi és a nő élettársak voltak ugyan, de ezelőtt vagy húsz évvel különváltak útjaik. Hogy a régvolt szakításuk körülményeinek felemlegetésétől vagy a most közösen elfogyasztott nagy mennyiségű kannás bortól gurult-e olyan mérhetetlen dühbe a férfi, hogy még a kerékpárját is hozzávágta a nőhöz, nem tudni, tény azonban, hogy addig bántalmazta az asszonyt, míg élet volt benne.

A gyilkosság Kazincbarcika falusias részén történt egy olyan udvaron, ahol sem az áldozatnak, sem a tettesnek nem volt sok keresnivalója. Az udvar patak felé eső, hátsó kerítése hiányzik, itt juthattak be akadálytalanul az idegen portára – végül a nő holttestét az egyik telekszomszéd fedezte fel a hajnali órákban, ő értesítette a rendőrséget.

ÉM-SZP


Előzmény:

Kazincbarcika - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy kazincbarcikai férfival szemben.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!