Magyarország

2011.06.15. 10:22

Vasúti tárogató – elfogták a mutogatóst Taktaharkányban!

<p>Taktaharkány - Önmagának szerzett örömöt, miközben mutogatta magát egy férfi, akit a Taktaharkányban fogtak el a rendőrök.</p>

A Szerencsi Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy kazincbarcikai férfivel szemben. A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi a taktaharkányi vasútállomáson szeméremsértően mutogatta magát június 13-án a délutáni órákban.

Az időben értesített rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt, akit előállítottak a Szerencsi Rendőrkapitányságon. A tettét beismerő gyanúsítottal szemben a hatóság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni az ügyet.

Információs háttér

 Büntető TörvénykönyvSzeméremsértés: „Aki magát nemi vágyának kielégítése végett más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”.

 A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda


Nézze meg, hogy hol mérik a gépjárművek sebességét Borsod-Abaúj-Zemplén megyében júniusban! (A traffipax mérések közölt helyszínei és időpontjai tájékoztató jellegűek, a rendőrség a változtatás jogát fenntartja.)


A közbiztonság tekintetében igazán biztatóak a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság „Rapid-csoportjának” első féléves eredményei!


Az autópálya mentén portyázva választották ki áldozataikat a sajószentpéteri éjszakai támadók.


Egy férfihang jelezte kedden reggel a bíróság központi számán, hogy a megyei bíróság épületében vagy előtte bomba fog robbanni – tájékoztatott Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!