Magyarország

2011.07.15. 19:33

Az idei strandszezon hatodik áldozata

Felsőzsolca - Egy 14 éves fiú lelte halálát a Kis-Sajóban.

Felsőzsolca - Egy 14 éves fiú lelte halálát a Kis-Sajóban.

A Kis-Sajóba ugrott és meghalt egy 14 éves fiú Felsőzsolca közelében pénteken délután. Mint Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, pénteken délután 16 óra 40 perckor érkezett a rendőség ügyeletére a bejelentés a történtekről.

A 14 éves felsőzsolcai gyerek több társával együtt ugrál a Kis-Sajóba a 37-es főút melletti folyószakaszon. A gyerek is már többször ugrott, ám az egyik alkalommal valami történhetett, mert már nem jött fel a felszínre. Kihúzták és a mentők is megkísérelték az újraélesztését, de életét már nem tudták megmenteni.

A fiú volt az ide strandszezon hatodik áldozata. Mint a szóvivő elmondta, az idegenkezűséget kizárták, de egyelőre nem tudni, pontosan mi okozta a gyerek halálát – feltehetőleg vízbefulladás következtében huny el, de a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit.

ÉM-SZP


Az úgynevezett Kis-Sajóba ugrott és meghalt egy fiú a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsőzsolcánál - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!