Magyarország

2011.07.14. 17:14

Baleset miatt nem közlekedik a villamos, várhatóan este 7 óráig

Miskolc - A belvárosban történt baleset miatt (<a href="http://www.boon.hu/villamossal-utkozott-egy-rendorauto-a-belvaros-sziveben/1737705" target="_blank">rendőrautó ütközött villamossal</a>) nem közlekedik a villamos. Helyette villamospótló autóbuszok járnak a villamos teljes vonalán még előreláthatólag két órán keresztül.

Miskolc - A belvárosban történt baleset miatt (rendőrautó ütközött villamossal) nem közlekedik a villamos. Helyette villamospótló autóbuszok járnak a villamos teljes vonalán még előreláthatólag két órán keresztül.

A villamospótlók Diósgyőr irányába az Ady hídnál fordulnak a Király utcára, ott megállnak a 32-es megállójában, majd a Vörösmarty és Uitz B. utcán folytatják útjukat. A régi OTP épületénél fordulnak a Kazinczy utcára, ahol a 14-es megállójában állnak meg, ezt követően a villamospályán haladnak tovább.

A Tiszai Pályudvar felé a megállnak a Villanyrendőr megállóban, onnan a Kazinczy és Horváth Lajos utcákon haladva fordulnak ki az Ady Endre utcára, megállnak a 32-es Szinvaparki megállójában, és ugyanúgy fordulnak vissza a villamosvonal felé, mint a 24-es járatok.

A Centrumot érintő járatok is terelten közlekednek, a 2-es, 12-es, 22-es, 35-ös, 44-es járatok a Villanyrendőr és Hősök tere megállóhelyen állnak meg.

Miskolc Városi Közlekedési Zrt.


Súlyos baleset történt Miskolc belvárosában csütörtök délután.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!