Magyarország

2011.07.01. 15:37

Hetet egy csapásra Encsen

Encs - A napokban egy encsi élelmiszerboltból dohányárut, és készpénzt vittek el az akkor még ismeretlen elkövetők.

Encs - A napokban egy encsi élelmiszerboltból dohányárut, és készpénzt vittek el az akkor még ismeretlen elkövetők. Az Encsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az ügyben. A nyomozás során képbe került egy helyi férfi, illetve annak fiatalkorú társa, akik a megalapozott gyanú szerint elkövették a bűncselekményt.

Az eljárás során további hét általuk végrehajtott lopásra is fény derült, illetve egy esetben harmadik, szintén fiatalkorú társuk is részt vett a bűncselekmény elkövetésében. A tolvajok többek között három encsi közintézmény tetőszerkezetéről bontották le a vörösrézborítást, illetve szaggatták ki a csatornarendszert, míg más esetekben családi házak portáiról emeltek el különböző használati eszközöket.

Az Encsi Rendőrkapitányság a lopás megalapozott gyanúja mellett kiskorú veszélyeztetésének büntette miatt is eljárást indított a felnőtt korú elkövetővel szemben, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!