Magyarország

2011.07.28. 07:04

Mi történt július 27-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt szerdán Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.<a href="http://www.boon.hu/szandy-a-nap-szepe/1747842" target="_blank"><strong>

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt szerdán Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.Szandy, a nap szépe

Miskolc - Szandy 18 éves miskolci diáklány színházi táncosnak tanul. A nyarat pihenésssel és bulizással tölti, regeteget van a barátaival és családjával. A felvételekkel kellemes nyarat kíván mindenkinek!


Miskolc - Olvasóinkat az érdekelte leginkább, hogyan kerülhetnek át államilag támogatott képzésre?


Miskolc - Egy, a választási kampány időszakában megjelent fotómontázs volt az utolsó csepp a pohárban.


Miskolc - A pénzügyi és családi háttér sokszor közbeszól és szükségből sokan elkezdenek munka után nézni.


Tekintse meg a felszámolás alatt lévő Borsod-Abaúj-Zemplén megyei cégek legfrissebb listáját!


Miskolc - Hiába a párbeszéd kezdeményezés, a véleménynyilvánítás, megkezdték a munkát. Rombolnak, és valamit, valahogyan építenek. Két hete mikor megjelentek próbáltunk egyezkedni, sikertelenül - írja Olvasónk a miskolci Kassai utcai bölcsőde kapcsán.


Miskolc - "Belépve a Fábián utcai lépcsőházba csengetésre és őrült kiabálásra lettünk figyelmesek. Azonnal utána is jártunk a dolognak: egy kisebb társaság beragadt a liftbe." - írja Olvasónk.


Miskolc, Budapest - "Nyelvvizsga nélkül senki sem mehet egyetemre." Ezt nyilatkozta a napokban, a felvételi ponthatárok nyilvánosságra kerülése után az oktatási államtitkár.


Felsőzsolca - Ha lehet is az eredeti befejezési időponthoz képest némi csúszás, láthatóan jól haladnak a felsőzsolcai körgát munkálatai.


Miskolc, Búza téri piac - A baracknak már lejárt az ideje, a szilva, paradicsom, paprika, uborka elrakására van még idő. A forgalom közepes, pláne az esőhöz képest.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Megkérdeztük az embereket, mit szólnak a közúti szigorításokhoz.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Nyár derekán történik a közúti balesetek döntő többsége.


Arnót - Gauzer Nikolett 24 éves budapesti jogász egy hetet dolgozik az arnóti virágkertészetben.


Miskolc, Harsány - A miskolci baleseti helyszínelők munkájába nyerhettünk rövidke bepillantást Szilvási Attila, a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedési Rendészeti Osztályának törzsőrmesterének segítségével. Eső, kocc, tető.


Miskolc - 1,6 milliárd forintos uniós támogatást nyert a B.-A.-Z Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház az onkológiai ellátás fejlesztésére. A pénzt az onkológiai betegutak kiépítésére, felszerelések, berendezések vásárlására fordítják.


Pozsony, Sárospatak - A Magyarországgal folyó tárgyalások megszakítását követelik a szlovák tokajiak.


Miskolc, Diósgyőr - A legtehetségesebb fiatalokat kiválogatják és ősztől velük külön foglalkoznak az edzők.


Kazincbarcika, 2011. július 27., szerda (MTI) - Egy halottja és egy súlyos sérültje van annak a balesetnek, amelyben frontálisan ütközött két autó az észak-borsodi Kazincbarcikánál a 26-os főúton.


Az MLSZ keddi tanácskozásán az elnökség kinevezte az új szövetségi ellenőröket is.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!