Magyarország

2011.07.07. 13:04

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!

Miskolc - Két férfi július 6-án a hajnali órákban behatolt egy miskolci lakásba, ahonnan többek között gáztűzhelyt, létrát, hősugárzót, edényeket, vasalót loptak el.

Miskolc - Két férfi július 6-án a hajnali órákban behatolt egy miskolci lakásba, ahonnan többek között gáztűzhelyt, létrát, hősugárzót, edényeket, vasalót loptak el. A bűncselekményről a Miskolci Rendőrkapitányságra lakossági bejelentés érkezett.

A gyors rendőri reagálás eredményeként a 39 és 30 éves elkövetőt a helyszín közelében elfogták a járőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett elkövetőkkel szemben lopás miatt indított eljárást, amit gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervez befejezni.

Hívja a rendőrséget!

A fent említett bűncselekmény eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy miután a szemtanú észlelte a történteket, azonnal értesítette a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények, szabálysértések felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda


Borsodszentgyörgy - Egy borsodszentgyörgyi férfi a közút felett vezetéket húzott át, amibe egy mentőautó belehajtott és megállni kényszerült.


Miskolc - Megtérülhet az okozott kár a zárolt értékpapírok révén.


Miskolc - Fájhat a feje annak a férfinak, aki ellen büntetőeljárás indult, mivel bántalmazott egy ápolót Miskolcon. A Miskolci Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást egy miskolci férfival szemben.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!