Magyarország

2011.07.23. 16:09

Négy ember megsérült egy balesetben a 441-es úton

Budapest, 2011. július 23., szombat (MTI) - Összeütközött egy teherautó és egy személygépkocsi szombat délután Pest megyében, a Ceglédet Nagykőrössel összekötő 441-es úton; az eddigi információk szerint négyen sérültek meg - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Budapest, 2011. július 23., szombat (MTI) - Összeütközött egy teherautó és egy személygépkocsi szombat délután Pest megyében, a Ceglédet Nagykőrössel összekötő 441-es úton; az eddigi információk szerint négyen sérültek meg - közölte a rendőrség az MTI-vel.Nyergesvontató és személygépkocsi ütközött szombat délután Pest megyében, a 441-es út Cegléd és Nagykőrös közötti szakaszán; a balesetben ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek. Tamási Andrea, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy két helikopter is részt vett a betegek elszállításában. Teljes útzár mellett még tart a helyszínelés.

Loch Erika, a Pest megyei katasztrófavédelem sajtóreferense elmondta, hogy a súlyos sérülteket a tűzoltóknak kellett feszítővágóval kiszabadítaniuk.


Jelenleg teljes útzár mellett folyik a helyszínelés és a sérültek mentése - mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!