Magyarország

2011.08.16. 06:53

Aki elkövet valamit, nem otthon alszik

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Az elmúlt hét végén a megyében összesen 18 főt vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség, akiknek többek között falopásért, tiltott kéjelgésért vagy éppen garázdaságért kell felelniük – tájékoztatta az Észak-Magyarországot Dobi Tamás zászlós, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Az elmúlt hét végén a megyében összesen 18 főt vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség, akiknek többek között falopásért, tiltott kéjelgésért vagy éppen garázdaságért kell felelniük – tájékoztatta az Észak-Magyarországot Dobi Tamás zászlós, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa. Egy 59 éves mályi férfi múlt pénteken Kistokaj határában a vasúti sínek melletti fasorban lopta a fát, amikor a rendőrjárőrök tetten érték és szabálysértési eljárást kezdeményeztek ellene.

A miskolci rendőrök rajta kívül egy tiltott kéjelgést elkövető örömlányt, egy bolti szarkát és egy fémtolvajt vettek szabálysértési őrizetbe, míg ózdi kollégáik három embert falopás miatt, a mezőkövesdi zsaruk pedig egy garázdát vettek őrizetbe pénteken.

Viszonylag csendes hétvége

A szombati nap nyugodtabb volt Miskolcon, egy bolti tolvaj került rács mögé, míg az ózdi zsaruk egy garázdaság elkövetőjét vették szabálysértési őrizetbe, az edelényi rendőrök pedig egy férfit vittek be a távoltartási szabályok megszegése miatt.

A vasárnap hasonlóan csendes volt: a kazincbarcikai és a miskolci rendőrök egy-egy főt azért vettek őrizetbe, mert járművet vezettek eltiltás hatálya alatt, míg a tiszaújvárosi rendőrök öt garázdára csapták rá a fogdaajtót.

ÉM-SZP

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!