Magyarország

2011.08.24. 13:35

Milyen is volt a balatoni nyár?

Miskolc - Sport- és szépségversenyek, balatoni fürdőzés, kirándulás, színház, kézműves foglalkozások... Szép volt ez a balatoni nyár!

Miskolc - Sport- és szépségversenyek, balatoni fürdőzés, kirándulás, színház, kézműves foglalkozások... Szép volt ez a balatoni nyár!

Csak néhány program azok közül, melyek az idén is emlékezetessé tették 18 miskolci általános iskolás balatoni táborozását. Ők a város, illetve az önkormányzati képviselők – Seresné Horváth Zsuzsanna, Katona Ferenc és Gazdusné Pankucsi Márta – segítségével tölthettek el egy hetet Balatonmáriafürdőn. Hogy milyen volt a tábor, milyen élményekkel gazdagodtak, erről számoltak be szerdán dr. Kriza Ákos polgármesternek, aki a Városházán fogadta a gyerekeket. A beszélgetés után a polgármester irodájába invitálta a diákokat.

Emlékezetes balatoni nyár

A selyemréti- és a komlóstetői általános iskolák diákjai boldogan számoltak be a balatoni vetélkedőkről, élményekről. A tanulók 80 százaléka már nem először üdült ebben a táborban, így – ahogy az egyik pedagógus fogalmazott – sokan azért jelentkeznek minden évben, hogy újra találkozhassanak a barátokkal.

Pál Levente, a Komlóstetői Általános Iskola diákja is arról számolt be, hogy sikerült új barátokat szereznie Balatonmáriafürdőn és alig várja, hogy jövőre újra lássa őket. De az idei nyaralás emlékeit is szívesen idézte fel: volt akadályverseny, ping-pong, kirándultak Tihanyba, Keszthelyre, voltak a Balaton Múzeumban. A legszívesebben azonban a szépségversenyre emlékezett, nem csoda, hiszen Levente az idén harmadik lett.

ÉM/SZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!