Magyarország

2011.08.06. 11:30

Több mint másfél millió forint értékű hűtőalkatrészt loptak el Dunavecsén

Kecskemét, 2011. augusztus 6., szombat (MTI) - Ipari hűtők alkatrészeit és berendezéseit lopták el ismeretlenek egy vállalkozás raktárából Dunavecsén - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton az MTI-vel.

Kecskemét, 2011. augusztus 6., szombat (MTI) - Ipari hűtők alkatrészeit és berendezéseit lopták el ismeretlenek egy vállalkozás raktárából Dunavecsén - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton az MTI-vel.A rendőrséghez érkezett bejelentés alapján az elkövetők július 25.-augusztus 4. között jártak az épületben - tudatta Mihályné Bornemisza Eleonóra.

A tettesek előbb lefeszítették a lakatot a raktárhelység ajtajáról, majd onnan 16 ipari hűtőből párologtatót, réz csővezetéket, ventillátorokat, valamint radiátorokat szereltek le és tulajdonítottak el. Az okozott kár értéke 1,6 millió forint.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!