Magyarország

2011.09.02. 08:46

Emberölés Miskolcon - Többen kikerülték...

Miskolc - Emberölés miatt nyomoz a rendőrség a miskolci lépcsőházban holtan talált idős nő ügyében.

Miskolc - Emberölés miatt nyomoz a rendőrség a miskolci lépcsőházban holtan talált idős nő ügyében.Egy miskolci lépcsőházban szeptember 1-én reggel idős nő holttestét találták meg. Az elvégzett szemle adatai alapján bűncselekmény áldozata lett. Az ügyben a megyei Rendőrfőkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított és folytat nagy erőkkel eljárást - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Irodája. A rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel több információt nem közöl - tudatták.

Amikor a helyszínen jártunk, még tartott a rendőrségi lezárás, a Szentpáli utcai ház irodái és üzletei bezártak. A szomszédos kerékpárboltban annyit hallottak, hogy a fodrászat korán érkező dolgozója figyelt fel 7 óra tájban a földön heverő zsákra, melyet közben már többen kikerültek, és amelyben a holttest volt. Ő értesítette a rendőrséget.

Csökkent a forgalom

A közelben lévő hiteliroda - neve elhallgatását kérő - dolgozója elmondta: érkezésekor már több rendőrautó állt a ház előtt. Részleteket nem tud, de természetesen beszélgettek az esetről, annál is inkább, mert a délelőtti forgalmon meglátszott, hogy az ügyfelek nem tudnak mit kezdeni a váratlan helyzettel. Szóba került, hogy régen látták egy, a szomszédban lakó idős asszonyt és aggódtak érte. Kozma Istvánné három házzal a helyszíntől lakik, onnan indult éppen terepszemlére. Elmondta: ő is a rendőrökre figyelt fel és azért indult el, mert hiányolta a hosszabb ideje nem látott koros hölgyet a szomszédból - mondta.

ÉM-PGY

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!