Magyarország

2011.11.01. 17:17

Balesetet szenvedett a 64-es főútról az egyik sérültet kórházba szállító mentő

Székesfehérvár, 2011. november 1., kedd (MTI) - Befejeződött a helyszínelés, megindult a forgalom a 64-es főút Dég és Mezőszilas közötti szakaszán, ahol kedden egy kora délutáni balesetben egy ember meghalt, ketten súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett; balesetet szenvedett az egyik sérültet kórházba szállító mentő is - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Székesfehérvár, 2011. november 1., kedd (MTI) - Befejeződött a helyszínelés, megindult a forgalom a 64-es főút Dég és Mezőszilas közötti szakaszán, ahol kedden egy kora délutáni balesetben egy ember meghalt, ketten súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett; balesetet szenvedett az egyik sérültet kórházba szállító mentő is - közölte a rendőrség az MTI-vel.A balesetet az okozta, hogy egy személyautó előbb letért az útról, majd átment a szemközti sávba, ahol két motorossal ütközött össze - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint az egyik motor vezetője a helyszínen meghalt, a másik súlyosan megsérült. Ugyancsak súlyos sérüléseket szenvedett a személyautó vezetője is, mellette ülő fia pedig könnyebben sérült. Balesetet szenvedett az egyik sérültet a kórházba szállító mentő is. Egy útkereszteződésben elé hajtott egy autó.

Bár a mentő sofőrje félrerántotta a kormányt, a kocsi durrdefektet kapott. Ebben a balesetben senki nem sérült meg, de a kocsiban szállított személyt egy másik mentőautónak kellett kórházba vinnie.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!