Magyarország

2012.02.12. 16:43

Hideg idő - Hajléktalant, ittas férfiakat kellett biztonságba helyezni Győr megyében

Győr, 2012. február 12., vasárnap (MTI) – Egy hiányos öltözetben didergő hajléktalant találtak a rendőrök vasárnap Győrött, az Ipar utcai felüljáró alatt. A férfit kórházba szállították. Az éjszaka pedig részeg embereket mentettek meg a kihűléstől Sopronban és Csornán  - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Győr, 2012. február 12., vasárnap (MTI) – Egy hiányos öltözetben didergő hajléktalant találtak a rendőrök vasárnap Győrött, az Ipar utcai felüljáró alatt. A férfit kórházba szállították. Az éjszaka pedig részeg embereket mentettek meg a kihűléstől Sopronban és Csornán  - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.Egy nő jelezte a rendőrségnek, hogy alsónadrágban ácsorgó férfit látott a  győri felüljáró alatt – mondta el Kálmán Gabriella sajtóreferens.

A járőrök a helyszínen rábukkantak a hajléktalanra, akinek erősen lehűlt a teste, ezért kórházba szállították.

A sajtóreferens beszámolt arról is, hogy a szombat este több, közterületen fekvő, alkoholtól bódult állapotú férfit helyeztek biztonságba a járőrök Sopronban és Csornán.

Sopronban egy 36 éves ikerpár feküdt a Szent Mihály utca járdáján. Annyira el voltak kábulva, hogy nem tudták megadni adataikat, sőt lábra állításuk is csak nagy nehézségek árán sikerült. A mentők kórházba szállították őket.

Otthonába szállították, s átadták családjának  a rendőrök azt a 36 éves  csornai férfit, aki erősen ittas állapotban a helyi autóbusz pályaudvar egyik padján aludt el szombat éjszaka, mit sem törődve a kemény hideggel.

- MTI -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!