Magyarország

2012.04.01. 14:36

Eloltották a tüzet a faipari üzemben Székesfehérváron

Székesfehérvár, 2012. április 1., vasárnap (MTI) - Ötórás munkával sikerült megfékezniük a lángokat a tűzoltóknak vasárnap a székesfehérvári faipari üzemben, ahol a porkamra gyulladt ki - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Székesfehérvár, 2012. április 1., vasárnap (MTI) - Ötórás munkával sikerült megfékezniük a lángokat a tűzoltóknak vasárnap a székesfehérvári faipari üzemben, ahol a porkamra gyulladt ki - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.Szabó-Bisztricz Anett elmondta, a porkamrában 40 köbméter fűrészport tároltak. Az üzem más részeire nem terjedt át a tűz.

A tűz keletkezésének okait szakértők vizsgálják majd.     A Takarodó úti faipari üzem ipari területen van, lakóházak nem voltak veszélyben. A kiemelt, 3-as fokozatú riasztáshoz a székesfehérvári hivatásos tűzoltók öt gépjárművel, a pétfürdői tűzoltók egy gépkocsival vonultak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!