Magyarország

2012.04.28. 20:59

Tetten értek egy betörőt Szabadbattyánban

Székesfehérvár, 2012. április 28., szombat (MTI) - Tetten értek egy betörőt a Fejér megyei Szabadbattyánban szombaton hajnalban; a maszkot viselő 41 éves férfit a Petőfi utcai családi ház egyik melléképületében fogták el az ingatlan tulajdonosa által kihívott rendőrök - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

Székesfehérvár, 2012. április 28., szombat (MTI) - Tetten értek egy betörőt a Fejér megyei Szabadbattyánban szombaton hajnalban; a maszkot viselő 41 éves férfit a Petőfi utcai családi ház egyik melléképületében fogták el az ingatlan tulajdonosa által kihívott rendőrök - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a gyanú szerint a férfi a pinceajtót felfeszítve jutott be az épületbe, majd onnan a garázsba, ahol értékek után kezdett kutatni. A rendőröknek azt mondta, hogy "hirtelen ötlettől vezérelve" tört be, de ennek ellentmond, hogy maszkot viselt, valamint, hogy a zsebében zárnyitásra alkalmas eszközök voltak.

Az ügyben a székesfehérvári rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!