Magyarország

2012.05.29. 07:10

Kigyulladt egy vasúti büfékocsi akkumulátora Szolnokon

Szolnok, 2012. május 28., hétfő (MTI) - Egy vasúti büfékocsi füstölt kigyulladt akkumulátora miatt hétfőn délután Szolnokon, a MÁV pályaudvaron; a tűzoltók fél óra alatt megszüntették a veszélyhelyzetet, személyi sérülés nem történt - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Szolnok, 2012. május 28., hétfő (MTI) - Egy vasúti büfékocsi füstölt kigyulladt akkumulátora miatt hétfőn délután Szolnokon, a MÁV pályaudvaron; a tűzoltók fél óra alatt megszüntették a veszélyhelyzetet, személyi sérülés nem történt - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint a füstölgő büfékocsit a szerelvényről lekapcsolták a vasúttársaság munkatársai, majd a teherpályaudvarra vontatták, és külön vágányra állították. Itt kezdték meg az oltást a tűzoltók, akik két porral oltóval és egy vízsugárral megfékezték a tüzet.

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!