Magyarország

2012.06.10. 11:26

Vihar - Villámcsapás miatt leégett egy nádfedeles ház Balatongyörökön

Nagykanizsa, 2012. június 10., vasárnap (MTI) - Leégett egy nádfedeles épület szombat éjszaka Balatongyörökön, miután a viharban villám csapott a háztetőbe; személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete vasárnap az MTI-t.

Nagykanizsa, 2012. június 10., vasárnap (MTI) - Leégett egy nádfedeles épület szombat éjszaka Balatongyörökön, miután a viharban villám csapott a háztetőbe; személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete vasárnap az MTI-t.A 80 négyzetméter alapterületű, a Bece-hegyen álló nyaralóépület nád borítása és fa tetőszerkezete késő este kapott lángra a villámcsapás miatt. A három fecskendővel és kézi erővel dolgozó tűzoltók erőfeszítése ellenére az épület teteje teljesen megsemmisült.

A katasztrófavédelem közölte azt is: Zalában a szombati vihar miatt több helyről kaptak jelzést az útra dőlt fákról, Zalaegerszeg Neszele városrészében pedig egy pincehelyiségből kellett az oda beömlött vizet kiszivattyúzniuk.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!